Εξιχνιάστηκε η δολοφονία μιας 67χρονης, τον περασμένο Απρίλιο στα Καμίνια του Πειραιά. Δράστης, ο 76χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος αυτοκτόνησε. Το πτώμα του εντοπίστηκε μετά από σχεδόν έξι μήνες σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στην Κύμη της Εύβοιας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που επικαλείται η Ασφάλεια Αττικής, ο θάνατος της 67χρονης επήλθε από βαριές κακώσεις που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 76χρονος εν διαστάσει σύζυγός της είχε σχεδιάσει με λεπτομέρεια τη δολοφονία της 67χρονης. Για τον σκοπό αυτό είχε διανοίξει υπόγειο τούνελ από το σπίτι του, μέσω του οποίου εισήλθε στην τριώροφη κατοικία του θύματος, στην οδό Θεσσαλονίκης 21.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, είχε βρεθεί από τον αδερφό της νεκρή, μέσα σε μία λίμνη αίματος, στο ισόγειο του σπιτιού.

Ο 76χρονος, μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, αφήνοντας χειρόγραφο σημείωμα.

Στις 9 Σεπτεμβρίου εντοπίστηκε νεκρός, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε βραχώδη ορεινή περιοχή στην Κύμη.

Στην παλάμη του αριστερού του χεριού βρέθηκε ένα μονόκαννο όπλο. Ο θάνατός του επήλθε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς.