Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έδωσε το «παρών»  στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά,  στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του,  ανέφερε:

«Σε μια μακροχρόνια περίοδο που η αγορά πλήττεται, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες. Θέλω να συγχαρώ τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά για την εκδήλωση. Ως Δήμος, διαθέσαμε τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, για να δώσουμε κύρος σε αυτή την πρωτοβουλία. Είναι μια όμορφη εκδήλωση, με πολύ κόσμο. Θέλω να πιστεύω ότι ενέργειες σαν και αυτή, τονώνουν την αγορά. Ο Πειραιάς διαθέτει μια καλή αγορά, πρέπει να την διαφημίζει και να αναλαμβάνει ανάλογες πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ως Δήμος θα είμαστε κοντά στον Εμπορικό Σύλλογο, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε την αγορά μας και κατ΄ επέκταση την οικονομία του Πειραιά».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από τον Δήμο Πειραιά, μεταξύ άλλων,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Μελάς, Στέλιος Γαιτανάρος, Αλέξανδρος Αργουδέλης, η κυρία Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, η  Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.