Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τα παιδιά των ειδικών σχολείων του Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», παρουσία της Περιφερειάρχη Αττικής κυρίας Ρένας Δούρου, του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργου Γαβρίλη, βουλευτών, αιρετών και φορέων  της πόλης μας.

Την εκδήλωση, διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής (Π.Ε Πειραιά), ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, ενώ συνδιοργανωτής ήταν ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  σε δήλωσή του, τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχουμε για ακόμα μια χρονιά, σε αυτή την όμορφη εκδήλωση για τα ξεχωριστά παιδιά της πόλης μας. Θα ήθελα να συγχαρώ την Περιφέρεια και τους Δήμους που στηρίζουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Είναι υποχρέωσή μας να μην κλείνουμε τα μάτια, αλλά να δίνουμε λύσεις. Να κάνουμε τη ζωή των ξεχωριστών αυτών παιδιών ακόμα καλύτερη. Να τους προσφέρουμε στιγμές χαράς. Είμαστε παρόντες όλοι. Αν και οι δυνατότητές μας είναι περιορισμένες, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, όχι μόνο τώρα, αλλά και τα επόμενα χρόνια,  για να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελούν».