Απόψε στις 20.00 μ.μ, η Νένα Χρονοπούλου - Μητροπούλου, θα παρουσιάσει το πρώτο της βιβλίο,«Αν μιλούσε το αι2ον», στο νεοκλασσικό κτίριο επί της οδού Καραολή & Δημητρίου 43 & Καραΐσκου γωνία, στο οποίο στεγάζονταν τα πρώτα γραφεία της μεγαλύτερης ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, του Ολυμπιακού μας. Σήμερα  στεγάζεται ένα από τα ομορφότερα βιβλιοπωλεία του Πειραιά, το βιβλιοπωλείο ¨Νέος Κύκλος".

Όπως αναφέρει η ίδια η Νένα Χρονοπούλου, για το βιβλίο της,: "Είναι ένα βιβλίο που ρίχνει επιτέλους τις μάσκες, στα ερωτικά συναισθήματα και στις ερωτικές συμπεριφορές των ανθρώπων! Είναι η κραυγή των γυναικών για αληθινή αίσθηση Μιας και κάποιοι ξεχνάνε πως και εμείς οι γυναίκες τη δικαιούμαστε!Είναι η πικρή ερωτική αλήθεια μας, που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε ακουστεί τόσο περιγραφικά, τόσο αληθινά και τόσο κωμικοτραγικά! Τόσο όσο και τα ερωτικά καπρίτσια των ανδρών, που εμείς οι γυναίκες καταπιεσμένες όντας, τα ανεχόμαστε χρόνια τώρα, και κάποιες ενσωματώθηκαν μέσα σε αυτά πιστεύοντας πως έτσι κάνει η γυναίκα όταν «πρέπει» να ικανοποιήσει το αρσενικό της"

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, η Life & Spiritual Coach & συγγραφέας, Κα Καίτη Σαμαρτζή και ο Life Coach & Σύμβουλο Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Ανάπτυξης, Κος Δημήτρης Τσέλιος