Ανοιχτές συναντήσεις – εκδηλώσεις με τους κατοίκους των 5 Δημοτικών Κοινοτήτων ξεκινάει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για το έργο που έχει υλοποιηθεί στην περιοχή τους, για όσα έχουν δρομολογηθεί να γίνουν τα επόμενα χρόνια και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοτών.

Ξεκινώντας από τα Καμίνια ο κ. Μώραλης μαζί με τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Αναστάσιο Πούλο, θα υποδεχθούν την Τρίτη 18 Ιουλίου, στις 19:30, τους κατοίκους της Κοινότητας στο café Golden Park (πάρκο Γεννηματά).

Ακολουθούν, αντίστοιχες εκδηλώσεις στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, την Πέμπτη 20 Ιουλίου, στις 19:00, στο Ε1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης (Καλλέργη 142), στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα, την Παρασκευή 21 Ιουλίου, στις 19:00, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, στις 19:00 και στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα στο κτήριο της Κοινότητας (Δ. Φαληρέως 5, Νέο Φάληρο) την Τρίτη 1η Αυγούστου, στις 19:00.

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Σκοπός των ανοιχτών συναντήσεων στις 5 Δημοτικές Κοινότητες είναι να συνομιλήσω με τους Πειραιώτες για το έργο που υλοποιήσαμε την τελευταία πενταετία στην περιοχή τους, για όσα έχουμε δρομολογήσει να γίνουν τα επόμενα χρόνια, αλλά κυρίως να ακούσω τις δικές τους απόψεις για το παρόν και το μέλλον της γειτονιάς τους. Αν και η επαφή μου μαζί τους είναι καθημερινή και συνεχής, οι εκδηλώσεις ανοιχτού διαλόγου έχουν μεγάλη σημασία, καθώς πιστεύω ότι οι δημότες μας πρέπει να έχουν λόγο για την πόλη τους, διότι το έργο μας αφορά άμεσα την ζωή και την βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Πιστεύω πως ο διάλογος με τους δημότες μας θα είναι γόνιμος και εποικοδομητικός για το καλό της πόλης μας. Σταθερός μας στόχος είναι να συνεχίζουμε να αλλάζουμε προς το καλύτερο την κάθε γειτονιά, δίνοντας λύσεις σε θέματα καθημερινότητας και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τους Πειραιώτες συμμέτοχους. Άλλωστε, μαζί αλλάξαμε τον Πειραιά, μαζί συνεχίζουμε»!