Έξι ακόμα υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι ανακοινώνονται σήμερα από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Πρόκειται για την Μαρία Ηλιάκη-Κωνσταντινίδου, την Ειρήνη Λογοθέτη, τον Παναγιώτη Μαυροδάκο και την Κατερίνα Μπάρλα υποψήφιους στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, την Παναγιώτα Βοϊδονικόλα-Θειακούλη υποψήφια στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα και τον Παναγιώτη Ηρακλείδη, υποψήφιο στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα έξι ακόμα Πειραιωτών για τις Δημοτικές μας Κοινότητες. Είναι όλοι τους δραστήριοι, ορισμένοι εξ αυτών εκλεγμένοι, αξιόλογοι συνεργάτες μου και ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τα ζητήματα της περιοχής τους. Η Μαρία Ηλιάκη-Κωνσταντινίδου και η Ειρήνη Λογοθέτη είναι εν ενεργεία Κοινοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό μας στην Γ΄ Κοινότητα και δραστήριες συνεργάτιδες μου, η Κατερίνα Μπάρλα είναι εκ νέου υποψήφια στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή και η Παναγιώτα Βοϊδονικόλα -Θειακούλη, είναι μια δυναμική Πειραιώτισσα με σημαντική κοινωνική προσφορά, υποψήφια στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Καλωσορίζω με χαρά στον συνδυασμό μας τον Παναγιώτη Ηρακλείδη, αξιόλογο Πειραιώτη και ενεργό πολίτη υποψήφιο στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, καθώς και τον Παναγιώτη Μαυροδάκο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πόλη και όρεξη για δουλειά, υποψήφιο στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα. Στόχος μας είναι στην επόμενη θητεία μας, να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις Δημοτικές Κοινότητες και στα θέματα που απασχολούν κάθε γειτονιά. Τους εύχομαι καλή επιτυχία»!

Παναγιώτα Βοϊδονικόλα -Θειακούλη

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω ως υποψήφια στην Ε΄ Δημοτική

Κοινότητα στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Επιθυμία μου είναι να προσφέρω στην περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάστηκα και αγαπώ».

Μαρία Ηλιάκη -Κωνσταντινίδου

«Με μεγάλη χαρά συμμετέχω ξανά στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη. Τα τελευταία χρόνια έγιναν πολύ μεγάλα βήματα προόδου προς την αξιοποίηση της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, ειδικότερα στο Νέο Φάληρο και στη Μυρτιώτισσα. Πιστεύω ότι οι Πειραιώτες θα δώσουν τη δυνατότητα στον Γιάννη Μώραλη για μια ακόμα θητεία, αλλά και σε εμένα, προκειμένου όλοι μαζί να συνεχίσουμε το έργο που πραγματοποιείται από τον Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά και στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα».

Παναγιώτης Ηρακλείδης

«Γέννημα θρέμμα Πειραιώτης πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα ως Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α' κοινότητα οπού κατοικώ με την οικογένεια μου, με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής του Γιάννη Μώραλη. Ζητάω από τους Πειραιώτες να με τιμήσουν με την ψήφο τους και δεσμεύομαι με την βοήθεια όλων να κάνω το καλύτερο δυνατό για την Κοινότητα μας, όπως άλλωστε κάναμε και στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά όπου είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μέχρι και σήμερα. Τα τελευταία 9 χρόνια έχουν γίνει σημαντικά έργα στην πόλη μας και θέλω να συμμετάσχω στην συνέχιση αυτών. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου».

Ειρήνη Λογοθέτη

«Δεν είμαι πολιτικός, είμαι εκπαιδευτικός προσχολικής αγωγής. Έχω γεννηθεί, έχω μεγαλώσει και ζω στον Πειραιά. Επιθυμώ να μου δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσω να συνεισφέρω ενεργά στην αναβάθμιση του Νέου Φαλήρου και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου».

Παναγιώτης Μαυροδάκος

«Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής και τον Γιάννη Μώραλη γιατί επιθυμώ να προσφέρω στην Γ’ Δημοτική Κοινότητα. Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί είναι σημαντικό να είμαστε ενεργοί πολίτες, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της πόλης μας».

Κατερίνα Μπάρλα

«Είμαι υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη, γιατί ενδιαφέρομαι για το Νέο Φάληρο στο οποίο κατοικώ από το 1962. Παλαιότερα δεν υπήρχε εξέλιξη στην περιοχή μας για τη βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου. Τα τελευταία χρόνια με Δήμαρχο τον κ. Μώραλη, είδαμε να αναγεννιέται το Νέο Φάληρο σε αρκετούς τομείς, αλλά πάντα υπάρχουν τα περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Πειραιά για την εκ νέου συμμετοχή μου στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Η Μαρία Ηλιάκη-Κωνσταντινίδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Νέο Φάληρο και είναι εν ενεργεία Κοινοτική Σύμβουλος στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Έχει σπουδάσει Οικονομικά και εκλέγεται επί 20 και πλέον χρόνια στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα. Έχει διατελέσει γραμματέας και μέλος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέου Φαλήρου, είναι μέλος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου και υπήρξε μέλος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και ταμίας στο Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου.

Ο Παναγιώτης Ηρακλείδης είναι στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας και είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Η Παναγιώτα Βοϊδονικόλα -Θειακούλη είναι συνταξιούχος ΟΤΑ και έχει εργαστεί 35 χρόνια στον Δήμο Πειραιά. Είναι Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Εν Πειραιεί και εθελόντρια στο Ε2 ΚΑΠΗ του Δήμου.

Η Ειρήνη Λογοθέτη γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στο Νέο Φάληρο. Είναι εν ενεργεία Κοινοτική Σύμβουλος στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και είναι νηπιαγωγός στο 1ο Νηπιαγωγείο Νέου Φαλήρου.

Ο Παναγιώτης Μαυροδάκος είναι γυμναστής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι η πρώτη φορά που θέτει υποψηφιότητα.

Η Κατερίνα Μπάρλα μεγάλωσε στο Νέο Φάληρο. Είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Είναι μέλος Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Φαλήρου «Η Αναγέννηση» και υπήρξε υποψήφια με τον Πειραιά Νικητή και το 2019.