Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στη φιέστα του Ατρομήτου Πειραιώς  για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και για τα 97 χρόνια από την ίδρυσή του.

Η πανηγυρική γιορτή με το σύνθημα «Όλοι μαζί μια οικογένεια», πραγματοποιήθηκε χθες, στο γήπεδο «Αμοργού», στα Καμίνια.

Μάλιστα, ο κ. Μώραλης  απένειμε το τρόπαιο στους παίκτες του Ατρομήτου Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια  της φιέστας τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου Πειραιώς. Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, Δημήτρης Καρύδης, Γρηγόρης    Καψοκόλης και  οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χαρουτιούν   Μαρκαριάν  και Αλεξάνδρα – Γερασιμούλα Τουμαζάτου.

Επίσης,  απονεμήθηκαν  μετάλλια σε όλους τους αθλητές.

Στη φιέστα συμμετείχε και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«97 χρόνια ιστορίας συμπληρώνει ο Ατρόμητος και σήμερα είναι ημέρα χαράς  και για τα Καμίνια και για  τον Πειραιά και για τον σύλλογο, καθώς  η άνοδος του Ατρομήτου στη Γ’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι μια  μεγάλη επιτυχία, είναι ένας άθλος. Ως Δημοτική Αρχή, όπως το 2014-2015 σταθήκαμε διπλά τους με την ανακαίνιση του γηπέδου «Αμοργού», που την υλοποιήσαμε μαζί με τον Ολυμπιακό, έτσι θα κάνουμε και με το γήπεδο στην συμβολή των οδών Θηβών και Φαλήρου και  για τον Ατρόμητο και για τον Καραβά και για τις ομάδες της περιοχής. Παρά τη διαχρονική έλλειψη ελεύθερων χώρων και οικοπέδων συνεχίζουμε να καταβάλλουμε προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε νέους χώρους αθλητισμού στην πόλη μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο, στον Πρόεδρο Χρήστο Σδρένια και στο Δ.Σ. του Συλλόγου για αυτή την επιτυχία. Απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν πολλά και είναι παράδειγμα προς μίμηση».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου  Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία για μια τοπική ομάδα, μια ομάδα από τις γειτονιές του Πειραιά, να ανεβαίνει σε εθνική κατηγορία.  Όπως είπε και ο Δήμαρχος είναι ένας άθλος. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στον Ατρόμητο Πειραιώς, όπως και σε όλα τα σωματεία της πόλης.

Συγχαρητήρια σε όλους  και καλές επιτυχίες». 

Ο Πρόεδρος του Ατρομήτου Πειραιώς Χρήστος Σδρένιας, σε δήλωσή του, υπογράμμισε:
«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη που πάντα στέκονται δίπλα μας.  Πρόκειται για μια γιορτή, χαρήκαμε που η ομάδα ανέβηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για τον Ατρόμητο Πειραιώς».  

Aπο τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν επίσης,  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά «Κανάλι Ένα»  Αλέξανδρος Τζεφεράκος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Γιάννης Χατζηαλέξης.