Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, είναι ο Δημήτρης Μεσούλας.

Ο κ. Μεσούλας μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης στην πόλη μας τα τελευταία 17 χρόνια. Είναι τακτικό μέλος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Το 2014 ήταν υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος και το 2019 υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Με χαρά ανακοινώνω την εκ νέου υποψηφιότητα του Δημήτρη Μεσούλα, ενός νέου άνθρωπου, επιχειρηματία της πόλης μας, ο οποίος είναι στον Πειραιά Νικητή από την πρώτη στιγμή, έχει όρεξη για δουλειά και επιθυμεί να προσφέρει. Ο Δημήτρης είναι ενεργός

πολίτης, ιδιαίτερα δραστήριος με έντονο κοινωνικό έργο στον Πειραιά κοντά στους τοπικούς φορείς και στην εκκλησία. Επιπλέον ως άνθρωπος της αγοράς, επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την επιχειρηματικότητα στον Πειραιά τα επόμενα χρόνια. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο Δημήτρης Μεσούλας δήλωσε:

«Πιστεύω στον Γιάννη Μώραλη από την αρχή που «γεννήθηκε» ο Πειραιάς Νικητής και στο κοινό όραμα που έχουμε για την εξέλιξη της πόλης μας. Χαίρομαι που είμαι ξανά υποψήφιος και δεσμεύομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ»