Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές με τον Γιάννη Μώραλη και τον Πειραιά Νικητή είναι ο Παναγιώτης Βλαχουτσάκος.

Ο Παναγιώτης Βλαχουτσάκος είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι εν ενεργεία Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό Πειραιάς Πόλη Πρότυπο. Είναι ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», ενώ έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων.

Ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Χαίρομαι που ολοένα και περισσότεροι Πειραιώτες συμπορεύονται με τον συνδυασμό μας, θέλοντας να συμβάλλουν με τις προτάσεις και τις ιδέες τους στο όραμά μας για έναν καλύτερο Πειραιά σε όλα τα επίπεδα. Καλωσορίζω στον Πειραιά Νικητή τον Παναγιώτη Βλαχουτσάκο, έναν νέο άνθρωπο ο οποίος έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής στη θητεία του στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση εκ του ρόλου της

είναι κοντά στους πολίτες, ασχολείται με τα τοπικά προβλήματα και με τις ανάγκες κάθε γειτονιάς και είναι σημαντικό να συμμετέχουν σε αυτήν Πειραιώτες που έχουν όρεξη για δουλειά και επιθυμούν να προσφέρουν στην πόλη μας. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο Παναγιώτης Βλαχουτσάκος δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Πειραιά Νικητή με τον Γιάννη Μώραλη. Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάμε την πόλη μας ακόμα πιο ψηλά».