Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ο Νίκος Γέμελος.

Ο Νίκος Γέμελος είναι προπονητής κολύμβησης του Ολυμπιακού επί 30 συναπτά έτη και έχει διατελέσει Ομοσπονδιακός Προπονητής Κολύμβησης.

Έχει κερδίσει μεταξύ άλλων 25 Πρωταθλήματα Ελλάδας τα τελευταία τριάντα χρόνια και είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που έχει κατακτήσει μετάλλιο στην κολύμβηση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τον Δεκέμβριο του 2014 αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην Ελλάδα από τον ΠΣΑΤ.

Το 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή και έως το 2019 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Είναι διδάσκων καθηγητής στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής

Αγωγής και Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι Σύμβουλος του Δημάρχου Πειραιά σε θέματα αθλητισμού.

Ο Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:

«Μια από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες στον χώρο του αθλητισμού με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συντάσσεται για ακόμη μια φορά με τον Πειραιά Νικητή ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Ο Νίκος Γέμελος, προπονητής του Ολυμπιακού, κορυφαίος προπονητής κολύμβησης της χώρας μας και συνεργάτης μου, διεκδικεί την ψήφο των Πειραιωτών. Βέρος Πειραιώτης με ανιδιοτελές ενδιαφέρον για την πόλη μας, συμβάλλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του ως Σύμβουλός μου σε θέματα αθλητισμού στον Δήμο, ενώ έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στη πρώτη μας θητεία και Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Πιστεύω ότι ο Νίκος έχει πολλά να προσφέρει τόσο στον συνδυασμό μας όσο και στον Πειραιά. Ο Νίκος Γέμελος έχει συνδέσει την σπουδαία πορεία του με την θάλασσα, αντιπροσωπεύοντας με την υποψηφιότητά του, το motto του Πειραιά Νικητή «Κοιτάμε προς τη Θάλασσα». Του εύχομαι καλή επιτυχία. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για έναν Πειραιά Νικητή».

Ο Νίκος Γέμελος σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Νιώθω τιμή να συμμετέχω στον Πειραιά Νικητή και να βρίσκομαι δίπλα στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Όλο το διάστημα που υπήρξα Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ και δημοτικός σύμβουλός, αλλά και στη δεύτερη θητεία ως Σύμβουλος του Δημάρχου, συνειδητοποίησα ότι η ομαδικότητα και η δυναμική του Πειραιά Νικητή, θα κάνει την πόλη που μεγάλωσα και αγάπησα να φτάσει πάρα πολύ ψηλά. Κύριο μέλημά μου είναι ο αθλητισμός, καθώς πιστεύω ότι η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να γίνεται από ανθρώπους που έχουν επιτυχίες στον τομέα αυτό. Πάμε όλοι μαζί για έναν Πειραιά Νικητή»!