Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην A΄ Δημοτική Κοινότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον Γιάννη Μώραλη και τον Πειραιά Νικητή, είναι ο Γιάννης Αλιφραγκής, ο Ηλίας Χατζηκώστας και η Μαρία Λειβαδά.

Ο Γιάννης Αλιφραγκής ασχολείται με τα κοινά κυρίως της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας επί 13 συναπτά έτη, διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α΄ Κοινότητα από το 2014 έως το 1019 με τον Πειραιά Νικητή και είναι τακτικό μέλος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. 

Ο Ηλίας Χατζηκώστας είναι απόστρατος αξιωματικός του Π.Ν., είναι εν ενεργεία Σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Α΄ θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά.

 

Η Μαρία Λειβαδά ασχολείται με τα οικιακά, υπήρξε Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 54ου δημοτικού σχολείου Πειραιά επί τρεις 2ετίες και μέλος Δ.Σ. του 2ου Γυμνάσιου Καλλίπολης.

O επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής και Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

 «Ο Γιάννης Αλιφραγκής και ο Ηλίας Χατζηκώστας είναι δυο αξιόλογοι Πειραιώτες, οι οποίοι συμπορεύονται για ακόμη μια φορά με τον συνδυασμό μας ως υποψήφιοι στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα. Τόσο ο Γιάννης όσο και ο Ηλίας –ο οποίος είναι εν ενεργεία Κοινοτικός Σύμβουλος- γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής τους και επιθυμούν να συνεισφέρουν προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα των κατοίκων στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα. Καλωσορίζω επίσης στον συνδυασμό μας την Μαρία Λειβαδά, μια δυναμική Πειραιώτισσα η οποία αγαπάει την γειτονιά της, βλέπει τα θετικά αποτελέσματα του έργου που έχει συντελεστεί στην περιοχή της και θέλει να συνδράμει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση της Κοινότητας.  Ο Πειραιάς Νικητής είναι ένας συνδυασμός που έχει ως στόχο τη συμμετοχή δραστήριων Πειραιωτών στα Κοινοτικά Συμβούλια, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάθε συνοικία της πόλης μας. Οι γειτονιές του Πειραιά άλλωστε αποτελούν για εμάς προτεραιότητα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία». 

Ο Γιάννης Αλιφραγκής δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας Γιάννη Μώραλη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για μια ακόμη φορά να με εντάξει ως υποψήφιο Κοινοτικό Σύμβουλο στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Υπόσχομαι να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο για το καλό της όμορφης πόλης μας και της Κοινότητάς μας»

Η Μαρία Λειβαδά δήλωσε:

«Η ενασχόλησή μου με τα κοινά αφορά την πράξη και όχι την θεωρία. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση μιας και θεωρώ ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να βγω μπροστά και να γίνω πρωταγωνίστρια των εξελίξεων για όσα αφορούν τον Δήμο μου, τη γειτονιά μου, το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας».
 

Ο Ηλίας Χατζηκώστας δήλωσε:


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας Γιάννη Μώραλη για την τιμή να είμαι εκ νέου υποψήφιος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα  με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Στόχος μου είναι να προσφέρω περισσότερα, με ήθος και αξιοπρέπεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας στις γειτονιές του Πειραιά που αγαπάμε».