Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη είναι ο Δημήτρης Αράπης.

Ο κ. Αράπης είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α Πειραιώς και Νήσων, καθώς και πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας. Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος το 2019 με τον συνδυασμό «Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο» και τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι Αντιδήμαρχος Δόμησης και Αρχιτεκτονικού του Δήμου Πειραιά.

Ο επικεφαλής του Πειραιά Νικητή και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Χαίρομαι που ολοένα και περισσότεροι αξιόλογοι Πειραιώτες, συντάσσονται με τον Πειραιά Νικητή όπως είναι ο Δημήτρης Αράπης, με τον οποίο έχω μια εποικοδομητική συνεργασία με θετικά αποτελέσματα τα τελευταία 4 χρόνια, καθώς είναι Αντιδήμαρχος Δόμησης και Αρχιτεκτονικού. Είναι σημαντικό νέοι άνθρωποι με γνώσεις, όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς να ενδιαφέρονται για τα κοινά της πόλης μας και να επιθυμούν να συμβάλουν, ώστε να συνεχίσει να είναι ο Πειραιάς μια πόλη με

ανάπτυξη, με ευημερία, μια πόλη που θα συνεχίσει να κάνει βήματα προόδου. Εύχομαι στον Δημήτρη καλή επιτυχία».

Ο Δημήτρης Αράπης δήλωσε:

«Πριν από 4 χρόνια, ο Γιάννης Μώραλης με τίμησε με τη θέση του Αντιδημάρχου Δόμησης και Αρχιτεκτονικού την οποία υπηρετώ μέχρι σήμερα. Πετύχαμε πολλά, με αρκετές δυσκολίες και σκληρή δουλειά. Έχουμε όμως ακόμη αρκετά μπροστά μας. Για αυτό το λόγο με χαρά αποδέχομαι την πρόταση του Γιάννη Μώραλη να συμμετάσχω στις εκλογές του Οκτωβρίου στο ψηφοδέλτιο του Πειραιά Νικητή. Μια πρόταση που αποδεικνύει τη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού που αναπτύχθηκε τα προηγούμενα χρόνια της θητείας μας. Υπόσχομαι στους συμπολίτες μας ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με κύριο γνώμονα το καλό του Πειραιά μας»