Με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», είναι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο Γιάννης Μοσχοβάκος.

Ο Γιάννης Μοσχοβάκος είναι επιχειρηματίας στον τομέα της εστίασης, είναι Αντιπρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, διατελεί επί 13 χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, υπήρξε Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας (2013-2014), και είναι τακτικό μέλος Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π.

Ο επικεφαλής του Πειραιά Νικητή και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Ακόμη ένας δραστήριος Πειραιώτης συντάσσεται με τον Πειραιά Νικητή. Ο Γιάννης Μοσχοβάκος είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, είναι Αντιπρόεδρος της Α Κοινότητας, εκλεγμένος Κοινοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Πειραιάς Πόλη Πρότυπο". Ο Γιάννης ενδιαφέρεται πραγματικά για την περιοχή του, έχει διάθεση και όρεξη να προσφέρει και αυτή άλλωστε είναι και η ουσία της συμμετοχής στα κοινά. Τον καλωσορίζω στον Πειραιά Νικητή και του εύχομαι καλή επιτυχία. Στην Α΄ Κοινότητα έχουν γίνει βήματα προόδου, έχουμε αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων με σημαντικές παρεμβάσεις, ενώ τα μεγάλα έργα που θα υλοποιηθούν όπως είναι η ανάπλαση της Ακτής Θεμιστοκλέους, ανοίγουν μια νέα σελίδα ανάπτυξης για την Α΄ Κοινότητα και τον Πειραιά γενικότερα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο κάθε γειτονιά της πόλης μας».

O Γιάννης Μοσχοβάκος δήλωσε:

«Επί 13 συναπτά έτη ως εκλεγμένος σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά, προσπάθησα να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για την πόλη μου και τις γειτονιές που μεγάλωσα και ζω. Με μεγάλη χαρά και τιμή αποδέχομαι την πρόσκληση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη να είμαι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή. Συνεχίζουμε δυναμικά με όρεξη για δουλειά για τον Πειραιά μας που αγαπάμε για τις γειτονιές μας που λατρεύουμε!!!!»