Η Κυριακή Μπουρδάκου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον Πειραιά Νικητή και τον Γιάννη Μώραλη.

Η κα Μπουρδάκου είναι Οικονομολόγος EHESS- Université PARIS X NANTERRE και είχε εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό «Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο». Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και είναι εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικών Υπηρεσιών, καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Πειραιά και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας.
 

Ο επικεφαλής του Πειραιά Νικητή και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Καλωσορίζω την Κυριακή Μπουρδάκου στον Πειραιά Νικητή. Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που είχε εκλεγεί το 2019 με τον συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου, με τον οποίο ο Πειραιάς Νικητής συνεργάζεται αρμονικά  την τρέχουσα θητεία. Η κα Μπουρδάκου ανέλαβε δυο Αντιδημαρχίες,  υπηρετεί σε θέσεις ευθύνης του Δήμου και ανταποκρίνεται με επιτυχία στα καθήκοντά της. Χαίρομαι ιδιαίτερα που συντάσσεται με τον συνδυασμό μας, προκειμένου να συμβάλλει με τις γνώσεις της και τη διάθεσή της για προσφορά, στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε. Της εύχομαι καλή επιτυχία».

Η Κυριακή Μπουρδάκου δήλωσε:

«Η πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη να είμαι υποψήφια μαζί του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί επιστέγασμα της αγαστής μεταξύ μας συνεργασίας κατά την τρέχουσα θητεία της δημοτικής αρχής, όπου και εδραιώθηκε σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης στη βάση της ορθολογικής αντιμετώπισης των προβλημάτων της Πόλης και του κοινού οράματος για την ανάπτυξή της προς το συμφέρον των δημοτών. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή για έναν Πειραιά ανώτερο των προσδοκιών μας. Ευχαριστώ και πάλι τον Δήμαρχο για την τιμή που μου κάνει».