Το καθιερωμένο περπάτημα, «Let’s Walk» που διοργανώνει η Ελένη Πετρουλάκη και έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, με μαμάδες, μπαμπάδες, μικρά και... μεγάλα παιδιά έρχεται στον Πειραιά, ανήμερα της γιορτής του πατέρα!

Σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, η διασημότερη Ελληνίδα γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη  μας προσκαλεί να περπατήσουμε με τα παιδιά, τους φίλους και τις φίλες μας, σε μια ήπια φυσική δραστηριότητα που μπορούμε να κάνουμε όλοι, με πολλά οφέλη για την υγεία, τη διάθεση και το σώμα μας.

Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί δίνουμε ραντεβού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Ακτή Δηλαβέρη, πρώτο γεφυράκι) και ξεκινάμε μια υπέροχη βόλτα, με κεφάτη παρέα, μουσική και ρυθμό σε μια από τις ομορφότερες περιοχές του Πειραιά, το Μικρολίμανο. Θάλασσα, καλοί φίλοι και θετική διάθεση!  

Στο σημείο τερματισμού, στο workout, η Ελένη Πετρουλάκη θα μας μυήσει στα μυστικά της μυϊκής ενδυνάμωσης και της σωστής διατροφής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις! 

Μην ξεχνάτε, η ημέρα είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες!  

·       Σημείο συνάντησης : ΣΕΦ, 1ο γεφυράκι

·       Κυριακή 18 Ιουνίου, 10:30    

·       Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 6972.51.65.03

Λίγο αργότερα στο Πασαλιμάνι, ο Δήμος Πειραιά, σας καλεί σε ένα πρωτότυπο «Μπαμπαδοπάρτυ» για όλη την οικογένεια, με διασκεδαστικές δραστηριότητες για τη γιορτή του πατέρα, όπως φωτογράφηση, εργαστήρια κατασκευής ευχητήριας κάρτας, μουσική, χορό και διασκέδαση.

·       Σημείο συνάντησης : Πασαλιμάνι

·       Κυριακή 18 Ιουνίου, 11:30