Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά διοργανώνει και εφέτος  το καθιερωμένο Summer Camp  για παιδιά από 6 έως 14 ετών,   το οποίο θα υλοποιηθεί από 19 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου 2023, στο κτήριο των Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων.

 

Το Summer Camp του Δήμου Πειραιά φιλοδοξεί να προσφέρει στα παιδιά της πόλης μας ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού,  περιβαλλοντικές δράσεις, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα κ.ά.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

 

 «Το  Summer Camp  της ΚΟ.Δ.Ε.Π., αποτελεί μια ιδανική διέξοδος  για τους γονείς, αφού τα παιδιά τους θα ζήσουν όμορφες στιγμές,  με ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι, αθλητικές δράσεις, εκδρομές, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δίνουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο, με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο. Επιθυμία μας είναι, χρόνο με τον χρόνο, να ενισχύουμε τον θεσμό του Summer Camp με νέες δράσεις, παιχνίδια και περισσότερες δημιουργικές δραστηριότητες, για να  προσφέρουμε  χαμόγελα στα παιδιά. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Γιάννη Βοϊδονικόλα και στους συνεργάτες  του  για τη διοργάνωση του camp,  αλλά και για τη συνολική δουλειά που γίνεται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.».


 Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης Βοϊδονικόλας, ανέφερε:

 «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς το Summer Camp του Δήμου Πειραιά, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι από την ΚΟ.Δ.Ε.Π., έχει γίνει πλέον θεσμός.

Εφέτος, με ανανεωμένο και πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, φιλοδοξούμε να χαρίσουμε ακόμα πιο ξεχωριστές στιγμές και αναμνήσεις στα παιδιά του Πειραιά.

Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών που θα συμμετέχουν, παρέχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία κοινωνικοποίησης και δημιουργικής απασχόλησής τους, μακριά από τις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών.

Καλώ όλους τους γονείς να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς η ζήτηση αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη και για το Summer Camp 2023».

 

Το Summer Camp 2023 θα διεξαχθεί στις εξής 3 περιόδους:

 

Α΄  Περίοδος: 19-6 έως 30-6

Β΄  Περίοδος: 3-7 έως 14-7

Γ΄  Περίοδος: 17-7 έως 28-7

 

Ώρες: 7:30 -15:30.

 

Εγγραφές έως τις 9 Ιουνίου, στα γραφεία της ΚΟΔΕΠ (Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμαδών 11, 9:00-13:00).

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στο site του Δήμου Πειραιά, στον εξής σύνδεσμο: https://piraeus.gov.gr/wp-content/uploads/2023/05/afisa-entypo-kodep.pdf