Μετά από τριάντα και πλέον χρόνια, το ιστορικό ραδιόφωνο του Πειραιά, Κανάλι Ένα 90,4 άλλαξε «στέγη» μετακομίζοντας σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Σκουζέ,κοντά στο λιμάνι!

Το κτίριο της οδού Ευριπίδου, όπου στεγαζόταν το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 ήταν πλέον πολύ παλιό και δεν εξυπηρετούσε ούτε τις ανάγκες των εργαζομένων ούτε και τις τεχνολογικές απαιτήσεις του Καναλιού Ένα.

Το γεγονός αυτό διαπίστωσε ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, Αλέξανδρος Τζεφεράκος από τις πρώτες κιόλας ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και η μετεγκατάσταση του σταθμού αποτέλεσε προσωπική δέσμευση του απέναντι στους εργαζόμενους, την οποία στήριξε απόλυτα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Η υλοποίηση της δέσμευσης για μετεγκατάσταση του Καναλιού Ένα αποδείχθηκε αρκετά σύνθετη, αλλά η επιμονή και οι προσπάθειες του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΡΑΠ ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα, οδηγώντας το Δημοτικό ραδιόφωνο στη νέα του σύγχρονη, φωτεινή και άρτια τεχνολογικά στέγη του!