Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσία πλήθους κόσμου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο  κ. Μώραλης βραβεύθηκε από  την Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ», για την αγαστή συνεργασία σε κοινές δράσεις, καθώς και για τη στήριξη  του Δήμου Πειραιά  σε πρωτοβουλίες της Ένωσης  που πραγματοποιούνται στην πόλη μας.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στην εκδήλωση, τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο κα Δήμητρα Κούβαρη και τα μέλη του Δ.Σ. για την απόφασή τους να τιμήσουν στο πρόσωπό μου τον Δήμο Πειραιά. Οι αποφάσεις που λαμβάνει το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για τους Μανιάτες είναι πάντα ομόφωνες. Η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ», είναι μια από τις μεγαλύτερες και πλέον δραστήριες Ενώσεις της πόλης μας, με πολυποίκιλο έργο. Το Μανιάτικο στοιχείο στον Πειραιά είναι έντονο, η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετική, έχουμε υλοποιήσει δράσεις από κοινού και θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Η σχέση του Πειραιά με τη Μάνη είναι ισχυρή και διαχρονική  και επιθυμία μας είναι να την ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο».

Η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» κα Δήμητρα Κούβαρη, τόνισε:

«Είναι μεγάλη η συγκίνησή μας που ανταποκρίθηκε τόσος πολύς κόσμος στο κάλεσμά μας για την κοπή τη πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ». Είχαμε τη χαρά να βραβεύσουμε τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την εξαιρετική μας συνεργασία, καθώς και άλλες προσωπικότητες που είναι δίπλα και στηρίζουν το έργο της Ένωσής μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την παρουσία τους. Ως Ένωση θα συνεχίσουμε με δράσεις και πρωτοβουλίες να προάγουμε τα ιδεώδη, τις παραδόσεις και τα έθιμα της Μάνης».