Ξεκινούν σήμερα Τετάρτη  7 Σεπτεμβρίου 2022, οι εγγραφές στα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Πειραιά, στα οποία μπορούν οι δημότες κάθε ηλικίας να αθλούνται, επιλέγοντας μια σειρά από δημοφιλή προγράμματα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιούνται προγράμματα  aerobic, τένις και παραδοσιακοί χοροί για ενήλικες καθώς και προγράμματα μουσικοκινητική – τένις – latin – ρυθμική – ενόργανη – μπαλέτο – μοντ. χορός για παιδιά.

Τα δημοτικά γυμναστήρια είναι τα εξής:

1) Κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας» (Ακτή Ξαβερίου)

2) Γυμναστήριο (Φραγκιαδών 109- Καλλίπολη)

3) Γυμναστήριο στο Νέο Φάληρο (Αερογέφυρα)

4) Γυμναστήριο Αχαΐα Κλάους (Θήρας και Μαντινείας, Καμίνια)

5) Γυμναστήριο (Καλλέργη 142, Αγία Σοφία)

6) Γυμναστήριο στο Θεμιστόκλειο στάδιο

 

v     Εγγραφή εφάπαξ για όλα τα προγράμματα:  5,00€

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 210-4100631.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

 «Τα δημοτικά μας γυμναστήρια είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους Πειραιώτες κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αθληθούν και να περάσουν δημιουργικές στιγμές. Για ακόμα μια χρονιά δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να αθληθούν με μια σειρά προγραμμάτων για κάθε ηλικία και προτίμηση σε καλαίσθητους χώρους με σύγχρονο εξοπλισμό. Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε τον αθλητισμό και θα ήθελα να καλέσω τους Πειραιώτες να εγγραφούν στα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Πειραιά και να απολαύσουν τα οφέλη της άθλησης».

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας κ. Ιωσήφ Βουράκης, δήλωσε:

«Για άλλη μια χρονιά είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους δημότες μας στα δημοτικά μας γυμναστήρια. Και εφέτος θα πραγματοποιηθούν προγράμματα για όλες τις ηλικίες (τμήματα παιδικά και ενηλίκων) καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων. Στόχος μας σε συνεργασία με τους γυμναστές μας είναι να προσφέρουμε στους δημότες μας, μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να ασκηθούν αλλά και να περάσουν δημιουργικά κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα τους. Στα δημοτικά μας γυμναστήρια έχουν γίνει απαραίτητες παρεμβάσεις έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εκσυγχρονίζοντας τον εξοπλισμό αλλά και τις εγκαταστάσεις μας».