To 1o δωρεάν Summer Camp του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, είναι γεγονός.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της 1ης περιόδου του Δωρεάν Summer Camp του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων για τα παιδιά των δημοτών μας.
 Δύο εβδομάδες με παιχνίδι, μάθηση και πολλές δραστηριότητες!
Η πραγματοποίηση του 1ου Δωρεάν Summer Camp ήταν ένα στοίχημα για όλους εμάς στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, την οποία καταφέραμε να εξυγιάνουμε και να αναγεννήσουμε με στόχο να παρέχουμε ποιοτικές και στοχευμένες υπηρεσίες, οι οποίες  θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. 
Τα summer camp λειτουργούν εδώ και χρόνια σε πολλούς δήμους της χώρας, με στόχο την διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων την περίοδο των καλοκαιρινών μηνών και την ταυτόχρονη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
 Η εναρμόνιση της οικογενειακής και της επαγγελματικής ζωής των δημοτών μας παραμένει υψηλά στις προτεραιότητες μας και αυτό το camp έρχεται ως συνέχεια των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης που λειτουργούν όλη την χρονιά στον Δήμο μας.
 Ελπίζουμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και το φετινό καλοκαίρι να αποτελέσει το έναυσμα για πολλά ακόμα Summer Camp και χιλιάδες ώρες δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά μας.
Κλείνουμε με την ευχή να μείνουν αυτές οι εβδομάδες χαραγμένες στην μνήμη των παιδιών μας, ως ημέρες χαράς, παιχνιδιού και μάθησης!