Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια ακόμα κοινωνική δράση του Δήμου Πειραιά και της ΚΟ.Δ.Ε.Π. σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Μαζική ήταν η προσέλευση των Πειραιωτών στη δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών δώρων για τα παιδιά του Πειραιά, που διοργάνωσαν ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», το Σάββατο 9 Απριλίου 2022.

Εκατοντάδες πασχαλινά δώρα όπως λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί για το εφετινό Πάσχα, θα προσφερθούν απλόχερα στις κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες του Πειραιά.

Στόχος της δράσης ήταν και το εφετινό Πάσχα να μη μείνει ούτε ένα παιδί του Πειραιά χωρίς τα παραδοσιακά πασχαλινά δώρα!

Άλλωστε, τα παιδιά βρίσκονται διαχρονικά στο επίκεντρο των κοινωνικών δράσεων τόσο του Δήμου Πειραιά όσο και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε σχετικά με τη δράση:

«Ο Δήμος Πειραιά και η ΚΟ.Δ.Ε.Π. συμμετείχαν, για μια ακόμη φορά, σε μια σημαντική δράση με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», με στόχο να  φροντίσουμε, ώστε οι Άγιες ημέρες του Πάσχα να είναι όσο το δυνατόν πιο όμορφες και για τα παιδιά των ευάλωτων οικογενειών της πόλης μας.

Είμαι χαρούμενος γιατί  ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των Πειραιωτών στο κάλεσμά μας να συγκεντρώσουμε λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί για το εφετινό Πάσχα.

Η  πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει τη σημασία της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της αγάπης και ενισχύει ακόμη περισσότερο  το σημαντικό κοινωνικό  έργο της ΚΟ.Δ.Ε.Π, που με ευαισθησία υλοποιεί όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα  επίσης να συγχαρώ το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», για τη διαρκή  κοινωνική προσφορά του, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την ξεχωριστή δράση.

Κανένα παιδί να μη μείνει χωρίς τη λαμπάδα του και το πασχαλιάτικο παιχνίδι του αυτές τις Άγιες ημέρες. Γιατί, όπως λέω συχνά όταν  χαμογελούν τα παιδιά χαμογελάμε κι εμείς».

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, ανέφερε:

«Ήταν συγκινητική για ακόμη μια φορά η προσέλευση των Πειραιωτών στο κάλεσμα του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δε θα μείνει ούτε ένα παιδί του Πειραιά χωρίς τα δώρα του το εφετινό Πάσχα. Αξίζει να κάνουμε τα πάντα, να προσφέρουμε από το υστέρημά μας, για να δούμε ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα προσωπάκια όλων των παιδιών, ιδίως εκείνων που η ζωή τους τα έφερε πιο δύσκολα από πολύ νωρίς.

Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς όλες και όλους που συμμετείχαν ενεργά σε αυτή τη δράση, η επιτυχία της οποίας κρίθηκε από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και τη συγκέντρωση εκατοντάδων, αν όχι μερικών χιλιάδων πασχαλινών δώρων για τα παιδιά του Πειραιά.»