Διασκέδαση, δημιουργία και παιχνίδι με ασφάλεια για παιδιά από 6 έως 14 ετών, στο Summer Camp της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά.

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική χρονιά λόγω του περιορισμού που βίωσαν οι μικροί μας φίλοι εξαιτίας της πανδημίας, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) διοργανώνει το Summer Camp 2021, από 28 Ιουνίου έως 23 Ιουλίου 2021.

Το Summer Camp του Δήμου Πειραιά φιλοδοξεί να προσφέρει στα παιδιά της πόλης μας ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές, περιβαλλοντικές δράσεις, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα στο κτήριο Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων.

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιούνται με τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλων ατομικής υγιεινής, πρόληψης και αποτροπής μετάδοσης του κορωνοϊού.
 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά της πόλης μας να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο τους χρόνο, με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο. Ειδικά μετά από μια μακρά περίοδο περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας, το Summer Camp   αποτελεί μια διέξοδο  για τους γονείς, αφού τα παιδιά τους θα ζήσουν όμορφες στιγμές,  με ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι, αθλητικές δράσεις, εκδρομές, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, πάντα με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας. Είναι σημαντικό για εμάς να υλοποιούμε δράσεις που προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά μας».

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε:

«Οφείλαμε μετά από όσα έχουμε περάσει όλοι μας τον τελευταίο χρόνο ελέω πανδημίας - μικροί και μεγάλοι - να προσφέρουμε ένα πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι στα παιδιά του Πειραιά και αυτό κάνουμε φέτος με το Summer Camp της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Συνολικά 240 Πειραιωτάκια θα ζήσουν μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία με ασφάλεια, ξεγνοιασιά, παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες. Προτρέπω όλους τους γονείς να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους,  καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Με την ευχή ότι δεν θα υπάρξει άλλο χαμένο καλοκαίρι, κάνουμε ακόμα ένα μικρό βήμα επιστροφής στην κανονικότητα».

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στο Summer Camp 2021 του Δήμου Πειραιά επισκεφθείτε το link : https://bit.ly/3ptnPSg