Για την ανάπλαση του πειραϊκού μετώπου και τις παρεμβάσεις που θα αλλάξουν όψη στον Πειραιά μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.
«Στόχος μας είναι να αναπλάσουμε όλο το παραλιακό μέτωπο του Πειραιά. Έχουμε μια υπέροχη ακτογραμμή» είπε και αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στο Μικρολίμανο,

«Αλλάζει δομικά. Στο χώρο εδώ ήταν οι πέργκολες των καταστημάτων. Ήταν παράνομες κατασκευές, έπρεπε να έχουν φύγει εδώ και 15 χρόνια.Οι πέργκολες αφαιρέθηκαν και εδώ θα γίνει μια πολύ ωραία βόλτα περιπάτου για τους δημότες του Πειραιά, όλους τους έλληνες και τους τουρίστες» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο το έργο θα ολοκληρώνονταν στα τέλη Μαΐου, ωστόσο η ανακάλυψη αρχαίων, πάει λίγο πίσω την ολοκλήρωσή του. Τα αρχαία ευρήματα, θα αναδειχθούν στην περιοχή, διεμήνυσε.

Παράλληλα, τόνισε, ότι μέχρι τις 15 – 20 Ιουνίου, θα είναι έτοιμος ο χώρος που θα τοποθετήσουν οι επιχειρήσεις τραπεζοκαθίσματα στο Μικρολίμανο.

Τέλος, σχετικά με την συνάντησή του με κυβερνητικά στελέχη, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε ότι εκτός από το Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων στον Πειραιά, έχει δρομολογηθεί η επιλογή νέου δικαστικού μεγάρου στην πόλη αλλά και η υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ από το Φάληρο μέχρι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».