Παιχνίδια για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που υποστηρίζονται από την Μητρόπολη Πειραιώς παρέδωσε το πρωί της Μ. Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου κ. Γρηγόρης Καψοκόλης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Τα παιχνίδια παρέλαβε ο υπεύθυνος φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης Πειραιώς εφημέριος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Φανούριος, ο οποίος ευχαρίστησε, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ τον Δήμο Πειραιά και τον Αντιδήμαρχο για την πολύπλευρη και συνεχή στήριξη του έργου της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Σημειώνεται ότι η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς επιτελεί σημαντικό ενοριακό φιλανθρωπικό έργο όπου μεταξύ άλλων προσφέρει καθημερινά 7500 μερίδες φαγητού και συμπαρίσταται ουσιαστικά σε οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:  «Ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται αυτές τις Άγιες ημέρες, με όσες δυνάμεις έχει, στο πλευρό της Μητρόπολης Πειραιώς, στο πλαίσιο της ισχυρής και πολυεπίπεδης  συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Πειραϊκή Εκκλησία.

Σήμερα, προσφέραμε δώρα στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που στηρίζονται από τη Μητρόπολή μας. Είναι μεγάλη μας χαρά να προσφέρουμε δώρα στα παιδιά και να τα βλέπουμε να χαμογελούν. Άλλωστε, όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελούν τα παιδιά χαμογελάμε κι εμείς. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση».

Ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου κ. Γρηγόρης Καψοκόλης, σημείωσε:

«Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, είχα τη χαρά να παραδώσω στον εκπρόσωπο της Μητρόπολης Πειραιά πατέρα Φανούριο παιχνίδια για πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου μας.

Ο Δήμος Πειραιά για μία ακόμη φορά δείχνει την έμπρακτη συμπαράστασή του στους δημότες του στηρίζοντας τους οικονομικά αδύναμους. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη».