Εθιμοτυπικές διαδοχικές συναντήσεις είχε χθες ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο δημαρχείο, με τον πρέσβη της Ινδίας  κ. Amrit Lugun, ο οποίος συνοδευόταν από τον Επιτετραμμένο Γραμματέα της πρεσβείας κ. S. Rajendran και με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Ινδονησίας κ.  Ferry Adamha.

Από την πλευρά του Δήμου Πειραιά παρευρέθηκε επίσης η  Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τα μέτρα  για την προστασία από την πανδημία του covid-19 και στο τέλος τους αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.   

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, μετά τις εθιμοτυπικές συναντήσεις σε δήλωσή του, τόνισε:  «Υποδέχθηκα στο δημαρχείο Πειραιά τους πρέσβεις της Ινδίας και της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Ελλάδα. Στο επίκεντρο των συζητήσεών μας ήταν θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τον αθλητισμό, αλλά και ευρύτερα θέματα στα οποία θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Τέτοιου είδους συναντήσεις είναι πάντα χρήσιμες, καθώς ανοίγουν επιπλέον διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με χώρες του εξωτερικού και εντάσσονται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που επιθυμούμε για την πόλη μας».