Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, με αφορμή τη δημοπράτηση ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου «Π. Καπαγέρωφ», η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από την Περιφέρεια Αττικής, τόνισε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την Περιφέρεια και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία τον τελευταίο 1,5 χρόνο επιτάχυνε όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσει ένα μεγάλο έργο υποδομής, η ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου  «Π. Καπαγέρωφ».

Έχω ξαναπεί πως αν και ο Πειραιάς είναι μια πόλη με μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό και με εντυπωσιακές διακρίσεις από τα σωματεία και από τους αθλητές μας, είχε διαχρονικά έλλειψη σε σύγχρονες αθλητικές υποδομές.  Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που αυτό πλέον αλλάζει, τόσο με συνέργειες που υλοποιούμε με την Αντιπεριφέρεια Πειραιά, όσο και με πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ανακαινίσει όλες τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις στην πόλη μας.  

Η ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου «Π. Καπαγέρωφ», αποτελούσε διαχρονικό αίτημα του Δήμου και των αθλητικών σωματείων του Πειραιά και χαίρομαι γιατί αναδεικνύεται για μια ακόμα φορά, πόσο σημαντική και επωφελής είναι η συνεργασία μεταξύ των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, όταν αυτή διέπεται από όραμα, σχέδιο, συστηματική δουλειά και με κοινή στόχευση το καλό της πόλης.  Πολλά μπράβο στην Σταυρούλα Αντωνάκου».