Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Πειραιά πραγματοποίησε χθες,  αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου,   συνοδευόμενη από την Πρέσβειρα του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα κα Ana Vukadinovic και είχαν συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν: ο Πρόεδρος της Συνέλευσης της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα, Δρ Dordje Suhih, ο Γραμματέας της Συνέλευσης της πρωτεύουσας κ. Veselin Vukcevic,  ο σύμβουλος του κόμματος πλειοψηφίας του Μαυροβουνίου κ. Mihajlo Andjusic και ο  σύμβουλος του κόμματος της αντιπολίτευσης του Μαυροβουνίου κ. Branko Vukovic.

Στη συνάντηση, από τον Δήμο Πειραιά  παρευρέθηκαν η  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής  Αστυνομίας κα Κυριακή Μπουρδάκου,  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού  και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) κ. Ιωσήφ Βουράκης και η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ευαγγελία Δρίτσα – Αποστόλου.

Η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, σε δήλωσή της, τόνισε: «Βρεθήκαμε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Ποντγκόριτσα από το Μαυροβούνιο, αλλά και την Πρέσβειρα του Μαυροβουνίου στην χώρα μας  κα Ana Vukadinovic. Αυτό το οποίο συζητήσαμε και είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, είναι το ενδεχόμενο συνεργειών σε πολιτιστικό και τουριστικό επίπεδο ανάμεσα στις δύο πόλεις».   

Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.