Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε σήμερα  στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινεάκ», η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά.

Τα παιδιά  μέσα από την παιδική παράσταση : «Ονειρεμένα Χριστούγεννα»,  μετέφεραν με ξεχωριστό τρόπο, γεμάτο ευαισθησία το πνεύμα των Χριστουγέννων σε γονείς και εκπαιδευτικούς και έστειλαν μηνύματα αγάπης και ειρήνης, εισπράττοντας  το πιο θερμό χειροκρότημα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος κα  Χαραλαμπία  Ζηλάκου προσέφεραν στα παιδιά  όπως κάθε χρόνο,  δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών από γνωστό κατάστημα, προσφορά του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του,  ανέφερε  ότι   είναι χαρά για έναν δήμαρχο να βλέπει τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους, να χαμογελούν, να χορεύουν, σημειώνοντας ότι  τις γιορτινές ημέρες, ακόμη και οι μεγάλοι γίνονται παιδιά.

Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και συνεχάρη την Αντιδήμαρχο κα  Χαραλαμπία  Ζηλάκου, την Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ειρήνη Βασίλαινα και το προσωπικό για τη δουλειά που κάνουν στους Σταθμούς.

Ο κ. Μώραλης επεσήμανε  ότι παρά τα προβλήματα ο δήμος καταβάλλει προσπάθειες να επιλύει ζητήματα που αφορούν στους Σταθμούς, σημειώνοντας: «δεν είμαστε τέλειοι, ωστόσο δουλεύουμε συστηματικά και με πρόγραμμα. Πιστεύω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, αλλά και για την πόλη. Είμαι βέβαιος ότι κάθε χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη για τον Πειραιά», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Κλείνοντας ο κ. Μώραλης ευχαρίστησε τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς που για ακόμα μια χρονιά προσέφερε δωροεπιταγές για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά  με υγεία σε όλους.

 

Η  Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών  κα  Χαραλαμπία  Ζηλάκου  αφού  καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ», τόνισε ότι τα  Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς για όλους και κυρίως για τα παιδιά, προσθέτοντας: «Τα Χριστούγεννα  είναι η γιορτή της αγάπης, είναι η βαθιά αίσθηση ότι κάθε χρόνο ανάμεσα μας και μέσα μας γεννιέται ο Θεός και μας φέρνει στον κόσμο το φως, τη χαρά, την αλήθεια, την ελπίδα και το θάρρος».

Στη συνέχεια, η κα Ζηλάκου συνεχάρη τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ειρήνη Βασίλαινα, τις Προϊσταμένες όλων των Σταθμών, τον Προϊστάμενο των Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Παναγιώτη Δρούτσα και όλο το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, το οποίο συμμετείχε στην υλοποίηση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

Επίσης, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται καθημερινά τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, καθώς και τα ίδια τα παιδιά που όπως υπογράμμισε: «δίνουν χαρά, ζωή και αισιοδοξία, ομορφαίνουν και χρωματίζουν αυτές τις Άγιες Μέρες».

Στο τέλος του χαιρετισμού της, η κα Ζηλάκου ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα  σε όλους, με υγεία, ευτυχία και αγάπη.

 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου ψυχαγώγησε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μικρούς και μεγάλους.

 

Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού  με θέμα: «Μια φορά και ένα καιρό σ΄ ένα κόσμο μαγικό».