Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες, οι κολυμβητικοί αγώνες «Κύπελλο Πειραιά» του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος», στα Βοτσαλάκια,  στο πλαίσιο των «Ημερών  Θάλασσας 2019».

Στους αγώνες  πήραν μέρος μικροί αθλητές από τα σωματεία του Ολυμπιακού, του Εθνικού και της  Α.Ο. Καστέλλας.

Τους κολυμβητικούς αγώνες πλαισίωσε μουσικά η μπάντα του Λιμενικού Σώματος. 

Στο τέλος, απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες από την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, από το μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν. κα Νόνη Δούνια και την Ολυμπιονίκη κα Αγγελική Καραπατάκη.

H Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της,  τόνισε ότι στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας έχει καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια, το «Κύπελλο Πειραιά», με τη συμμετοχή των τριών σωματείων του υγρού στίβου του Δήμου Πειραιά,  που είναι ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός και η Καστέλλα.   

Εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και σημείωσε ότι σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη.

Η κα Αντωνάκου υπογράμμισε ότι ο Δήμος Πειραιά είχε  βάλει πολύ ψηλά στην ατζέντα τον αθλητισμό, τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.     

«Το μέλλον δείχνει ότι θα είναι πάρα πολύ θετικό. Υπάρχει πρόγραμμα, υπάρχει θέληση, αγαπάμε τον αθλητισμό και θέλουμε να βλέπουμε πολλά παιδιά και ανθρώπους όλων των ηλικιών να αθλούνται»,  κατέληξε η κα Αντωνάκου.