Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή των Καμινίων στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους.

Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Μώραλης είχε επισκεφθεί γειτονιές στην Α΄ και Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, συζήτησε με δημότες και επαγγελματίες και άκουσε τους προβληματισμούς, τις προτάσεις και τα αιτήματά τους.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης, επεσήμανε:

«Επισκέφθηκα γειτονιές της πόλης μας στα Καμίνια, στην περιοχή της Πηγάδας, στα Μανιάτικα, προκειμένου να συζητήσω με δημότες και επαγγελματίες τα θέματα που τους απασχολούν και τα ζητήματα που τους προβληματίζουν στις γειτονιές που ζουν και δραστηριοποιούνται. Η επικοινωνία μου με τους δημότες του Πειραιά είναι σταθερή και διαρκής κι έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εμένα. Για το λόγο αυτό πραγματοποίησα πρόσφατα εκδηλώσεις ανοικτού διαλόγου με τους δημότες στις 5 Δημοτικές Κοινότητες. Στόχος μας ως Δημοτική Αρχή, πέρα από τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, είναι τα έργα γειτονιάς που αλλάζουν και θα αλλάξουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα των δημοτών μας. Τους ευχαριστώ για τη θερμή τους ανταπόκριση».