Την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η διεύθυνση οδοποιίας αποχέτευσης και πολιτικής προστασίας του Δήμου Πειραιά, κάτι που γνωστοποίησε και από το προσωπικό του προφίλ στο facebook ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο οποίος μάλιστα μας ενημέρωσε πως οι τυχεροί της ξεχωριστλης αυτής ημέρας ήταν η Κουτρουμποπούλου Ελένη (Λιάνα), η Μιχελόγγονα Αργυρώ και ο Δρακωτός Νίκος

 Ο κ. Αργουδέλης παράλληλα ανήρτησε σχετικές φωτογραφίες τις οποίες τις συνόδευσε από το ακόλουθο κείμενο:

Κόψαμε τη πίτα μας για το 2019 στη Διευθύνση Οδοποιίας - Αποχέτευσης και στην Πολιτική Προστασία.

Ευχόμενος Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους, κόντρα στις δυσκολίες της εποχής, τα περιθώρια βελτίωσης για όλους μας είναι πολλά και αυτός είναι ο στόχος μας και για το 2019.

Είμαστε μια ομάδα που δίνουμε τον αγώνα της καθημερινότητας 4,5χρόνια, και με αυταπάρνηση και συνεργασία προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.

Μια υπηρεσία που παράλληλα με την καθημερινότητα ΄΄τρέχει΄΄ και τα μεγαλύτερα έργα του Δήμου μας (Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου, του Μικρολίμανου, Λ. Ειρήνης, Πεζοδρόμων και των επερχόμενων έργων της Ο.Χ.Ε.).

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα συνεργεία των ανοιχτών χώρων και της αποχέτευσης (30άτομα στο σύνολο) για τις προσπάθειες και αγώνες που δίνουν με τη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα της πόλης μας (για λακκούβες, τοπικές επιδιορθώσεις πεζοδρομίων, εξέδρες εκδηλώσεων, καθαρισμό φρεατίων και γενικότερες επισκευές παιδικών χαρών, πλατειών, οδοσήμανσης, κιγκλιδωμάτων κτλ....).

Επίσης και την κα Konstantina Perrou, η οποία υπερβάλλει εαυτόν, κρατώντας ουσιαστικά ατομικά την πολύ δύσκολη και απαιτητική λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμος Πειραιά - Municipality of Piraeus.

Οι τυχεροί μας για το 2019:

Κουτρουμποπούλου Ελένη (Λιάνα), Μιχελόγγονα Αργυρώ και Δρακωτός Νίκος!!!