Ο Βασίλης Ράλλης  είναι ένας ανερχόμενος τραγουδοποιός/τραγουδιστής που έχει στο βιογραφικό του αμέτρητα live σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, είτε με μπάντα είτε μόνος του με μια κιθάρα.

Οι μουσικές του ξεκινούν από το ροκ και φτάνουν στο παραδοσιακό, balkan, ρεμπέτικο με στίχο έντονα επίκαιρο.

Έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα τέσσερα singles στο δρόμο, το ρεύμα, πρωθυπουργοί, Θέλω να χτίσω ένα σπιτάκι, δύο δίσκους Ανησυχία αταξία και Ανασφάλεια[2016],Πρώτη μέρα του χρόνου[2018] όπου στο δεύτερο συμμετέχουν μεγάλοι καλλιτέχνες όπως Ψαραντώνης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Κος Κ, Frank [Panx Romana]. Στο ενεργητικό του έχει live εμφανίσεις σε σκηνές όπως Σταυρός του Νότου, Six Dogs,ΊλιονPlus, Κύτταρο, An club, Όνομα του Ρόδου αλλά και πολλά φεστιβάλ και χώρους σε όλη την Ελλάδα. Στη μουσική του πορεία έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς και γνωστούς καλλιτέχνες όπως Ψαραντώνης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Κος Κ, Frank [Panx Romana] Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Σκουλάς, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Δημήτρης Μητσοτάκης [Ενδελέχεια] κ.α

Στο πλευρό του οι εξαίρετοι μουσικοί

Κυριάκος Πέτρου - βιολί,φωνητικά

Παντελής Πέτρου -μπάσο,πλήκτρα,φωνητικά

Νίκος Χριστόπουλος -τύμπανα

Χρήστος Κυριαζής -πνευστά

Θύμιος Σπηλιωτόπουλος - ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Κατσίβελος -τρομπέτα

Ο Small Chanter είναι το προσωπικό side project του Γρηγόρη Ψαλτάκου, τραγουδιστή των Mr. Highway Band.Του αρέσει να παίζει dark-folk μελωδίες και στο ΚΡεμλίνο Gallery Bar στις 22/2.2019 θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τον 1ο προσωπικό του δίσκο που ηχογραφείται αυτή την περίοδο, καθώς και διασκευές από παραδοσιακά αμερικάνικα τραγούδια της folk μουσικής.

Στο πλευρό του οι εξαίρετοι μουσικοί

Κωσταντίνος Νικολάου - βιολί

Διονύσης Τσιούνης - Μπάσο

Δημήτρης Τσάρνος - νταούλι,κρουστά

 

είσοδος 6 ευρώ για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ

ώρα έναρξης 22.00