Το Σάββατο και λίγο μετά τις 22:00 ο Γιώργης Μανωλάκης και οι Couleur Locale θα δώσουν μία μαγική παράσταση στον Πειραιά και ειδικότερα στη μουσική σκηνή Kremlino, που βρίσκεται επί της Χαϊδαρίου 6, τα έσοδα της οποίας θα πάνε για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ

Η μουσική των Couleur Locale βασίζεται στις προσωπικές συνθέσεις του Γιώργη Μανωλάκη, που αποκτούν νέα ταυτότητα μέσα από τον αυτοσχεδιασμό του ίδιου στο λαούτο (ακουστικό/ηλεκτρικό), αλλά και το δυνατό rhythm section του Νικόλα Χριστόπουλου (τύμπανα) και του Γιάννη Καπετανάκη (κοντραμπάσο).

Ο Γιώργης Μανωλάκης είναι ένας από τους σημαντικότερους λαουτιέρηδες της Κρήτης. Τον γνωρίσαμε από τους Χαϊνηδες και τον Ψαραντώνη, ενώ σήμερα παραμένει σταθερός συνεργάτης του Ross Daly, του Βασίλη Σταυρακάκη και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών ενώ παράλληλα, μας συστήνεται μέσα από τα δικά του προσωπικά project.

Οι Couleur Locale αποτελούν ένα σχήμα που πειραματίζεται με τη μεσογειακή μουσική εστιάζοντας στην εξέλιξη του παραδοσιακού ήχου της Κρήτης, μέσα από τη δημιουργία, προσθέτοντας στοιχεία world, rock και jazz ύφους.