Αυτό το Σάββατο 5 Ιανουαρίου οι BOOZ επιστρέφουν με ένα live που θα μείνει αξέχαστο στο Kremlino Gallery Bar!

Οι BOOZ  συστήθηκαν στο κοινό με το πρώτο τους τραγούδι “Της Ζωής σου  το Συν” το 2012, όταν η Frulite το επέλεξε για το soundtrack της  τηλεοπτικής της, διαφημιστικής καμπάνιας. Πάντα δημιουργικοί και  καλλιτεχνικά δραστήριοι, αναδεικνύουν ένα προσωπικό συνθετικό  και ερμηνευτικό ύφος. Οι ακουστικές εκτελέσεις σε indie alternative  μονοπάτια των τραγουδιών τους και η πλαισίωση από αγαπημένα  τραγούδια της έντεχνης ελληνικής και ξένης σκηνής προσδίδουν ένα  γεμάτο ένταση αποτέλεσμα στην σκηνική τους ερμηνεία. 

Παράλληλα, υπογράφουν σκηνοθετικά music clips, επενδύουν  μουσικά τηλεοπτικά spots και συνθέτουν music jingles για  ραδιοφωνικούς σταθμούς.  Το διάστημα αυτό υπογράφουν σκηνοθετικά και μουσικά με το  τραγούδι τους «Μπορώ», το νέο κοινωνικό μήνυμα της Κιβωτού του  Κόσμου, που προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες και πολύ  σύντομα θα κυκλοφορήσει και το videoclip!

Στη φωνή είναι η Νάγια Αντωνίου, στην κιθάρα και φωνή ο  Χριστόφορος Καρράς, στα cajon/ percussions/ drums o Ηλίας  Διαμαντάκης, στην κιθάρα η Ναταλία Καρδάση και στο σαξόφωνο ο  Νίκος Κουλούρης.