Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε σε Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον «Καλό Ποιμένα», όπου προσφέρθηκαν  δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή  ήταν μια πρωτοβουλία που έλαβε η κα Άννα Λουκάκου και η σύζυγος του Δημάρχου κα Βάλια Κυριαζή Μώραλη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι ευχές που έγραψαν τα παιδιά του Καλού Ποιμένα στον Αι Βασίλη.

Στην ενέργεια αυτή συνεργάστηκαν οι κυρίες Βάσω Νικοπολίδη, Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά από το site 4moms.gr και η εταιρεία «Ναννούκα», όπου ψυχαγώγησε τα παιδιά με δημιουργικές δραστηριότητες.

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά του Καλού Ποιμένα, προσέφεραν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Νικοπολίδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε πως πρόκειται για μια όμορφη πρωτοβουλία, η οποία έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους μας, ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να υλοποιούνται δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο κόσμος ανταποκρίθηκε και είχαμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του Καλού Ποιμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Άννα Λουκάκου και την σύζυγό μου Βάλια γι΄ αυτή την πρωτοβουλία καθώς και τις κυρίες Βάσω Νικοπολίδη, Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά από το site 4moms.gr και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την όμορφη γιορτή.  Είναι σημαντικό να είμαστε κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθειά μας», σημείωσε ο κ. Μώραλης, λέγοντας πως ο Καλός Ποιμένας, είναι μια σπουδαία δομή της πόλης, που επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο για τα παιδιά που φιλοξενεί. «Θέλουμε να βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε Ιδρύματα και κοινωνικές δομές της πόλης μας», τόνισε ο κ. Μώραλης.