Ο Δήμαρχος  Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar που διοργάνωσε το ΙΕΚ «ΟΜΗΡΟΣ» σε συνεργασία με την  Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar,  θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του ανέφερε ότι πρόκειται για ακόμη  μια σημαντική συνέργεια  φορέων της πόλης. Το ΙΕΚ Όμηρος – όπως είπε – είναι ένα  εκπαιδευτήριο που τιμά την πόλη, το οποίο  στηρίζει τις πρωτοβουλίες του Δήμου και ευχαρίστησε την οικογένεια Μακρυπλίδη για τη συμμετοχή της. Για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, τόνισε ότι είναι ένα σπουδαίο ίδρυμα για τον Πειραιά. Εξίσου σημαντική – όπως είπε - και η  Ένωση Απανταχού Μανιατών, λόγω της παρουσίας πολλών Μανιατών και της ιστορικής σχέσης  του Πειραιά με τη Μάνη. Επιπλέον αναφέρθηκε στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Πορφύρα στην Α1 κατηγορία. «Το bazaar θα ενισχύσει περαιτέρω το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το οποίο είχε το δικό του bazaar το περασμένο  Σαββατοκύριακο, που επισκεφτήκαμε και συνδράμαμε», τόνισε ο κ. Μώραλης. Επιπλέον επεσήμανε ότι σκοπός των Χριστουγέννων είναι, πέρα από τη διασκέδαση και τα χαμόγελα, να προσφέρουμε βοήθεια όπου μπορούμε. Τέλος, ευχαρίστησε όλους για αυτήν τη συνεργασία.

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος της  Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, τόνισε ότι με τη διπλή ιδιότητά του ως Αντιδήμαρχος, αλλά και ως Πρόεδρος των Απανταχού Μανιατών, νιώθει πολύ υπερήφανος που είναι συνδημιουργός αυτού του bazaar, που έχει σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. «Πιστεύω ότι αυτές τις γιορτινές ημέρες, οι Πειραιώτες γινόμαστε διπλά χαρούμενοι που μπορούμε και βοηθάμε τέτοιες κοινωνικές δομές, που πραγματικά αντανακλούν την ευαισθησία των πολιτών», σημείωσε ο κ. Βοϊδονικόλας.

Ο Αντιπρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ κ. Γιώργος Μακρυπλίδης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Μώραλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Βοϊδονικόλα για την παρουσία τους στο bazaar και τη στήριξή τους. «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε κοντά σας σε ό,τι μας χρειαστείτε», τόνισε ο κ. Μακρυπλίδης και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.