Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με στόχο την  ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος. 

Ο κ. Μώραλης, συνομίλησε με τις υπεύθυνες του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, καθώς και με πολίτες που επισκέφθηκαν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και επέλεξε Χριστουγεννιάτικα δώρα. 

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων πως το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για τη στήριξη των παιδιών.  «Με μεγάλη χαρά βρέθηκα για ακόμα μια χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος. Πρόκειται για ένα Ίδρυμα-κόσμημα για την πόλη του Πειραιά,  το οποίο επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο και χρειάζεται την υποστήριξη όλων, προκειμένου το έργο αυτό να μεγαλώσει και να  ισχυροποιηθεί», τόνισε ο κ. Μώραλης,  επισημαίνοντας πως το  Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, φροντίζει με σεμνότητα, διακριτικότητα και αγάπη τα παιδιά. «Θα είμαστε πάντα κοντά σε κοινωνικές ενέργειες  που προσφέρουν χαμόγελο και χαρά στα παιδιά».