Την προηγούμενη Παρασκευή, το βανάκι του Ποταμιού βρέθηκε στο Δημαρχείο Πειραιά για να συλλέξει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Ενώ παράλληλα μέλη του εντάχθηκαν, στις ήδη υπάρχουσες δομές από Πρωτοβουλίες Πολιτών στο Λιμάνι, οι οποίες συντονίζουν εθελοντικά όλο το hot spot, επιτρέποντας έτσι σε πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για την πραγματικά συγκινητική τους ανταπόκριση και προσφορά.

Το Λιμάνι του Πειραιά, είναι το μόνο ανοιχτό μεγάλο λιμάνι στην χώρα και για να παραμείνει είναι υποχρέωση όλων των ενεργών πολιτών να βοηθήσουν καλύπτοντας το κενό που αφήνει η Πολιτεία αδρανώντας.

Το Ποτάμι δίπλα στους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ) - Κεντρική Εικόνα

Οι θέσεις του Ποταμιού για την αντιμετώπιση τις προσφυγικής κρίσης είναι ξεκάθαρες. Όμως θεωρούμε υποχρέωση μας για όσο καιρό αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν στην χώρα να προσφέρουμε τις δομές μας τόσο σε πολιτικό όσο και σε ανθρωπιστικό επίπεδο για να παρέμβουμε και να βελτιώσουμε έστω και στο ελάχιστο την ποιότητα ζωής χιλιάδων ατόμων και προπάντων των παιδιών που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες και παρόλα αυτά, βλέπουν το λιμάνι του Πειραιά σαν μια απέραντη αλάνα.