Μετά από εισήγηση του Δημάρχου, Γιάννη Μώραλη, η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του Ο.Π.Α.Ν., Σταυρούλα Αντωνάκου, εκλέχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή, Πρόεδρος στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά.

Ο προκάτοχός της, Σταύρος Ελληνιάδης, υπέβαλλε την παραίτηση του από την προεδρία του Ο.Π.Α.Ν. λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων (θυμίζουμε ότι είναι Sports Director στην ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Φάρου Κερατσινίου, που πηγαίνει "τρένο" στην Α2 και "φουλάρει" για άνοδο, ενώ στις 6 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος), ενώ παραμένει μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε τοποθέτησή του, επισήμανε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ελληνιάδη, ο οποίος τοποθετήθηκε σε σχολείο ως αναπληρωτής καθηγητής. Δουλέψαμε μαζί 18 μήνες στον Οργανισμό. Θεωρώ πως το πρόσημο είναι θετικό, δεν θα κάνω απολογισμό τώρα, τον έχει κάνει ο ίδιος πριν λίγες εβδομάδες. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω γιατί σε ένα δύσκολο χώρο, με τους συνεργάτες του και το Διοικητικό Συμβούλιο προσπάθησαν αρκετά. Άλλα θέματα επιλύθηκαν ή βελτιώθηκαν άλλα απομένει να γίνουν. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην κα Αντωνάκου, είναι κρίσιμο το κομμάτι του Ο.Π.Α.Ν. και με τον  Αθλητισμό και με τον Πολιτισμό. Είναι δύσκολο, με πολλά προβλήματα. Εύχομαι η κα Αντωνάκου να συνεργαστεί με τον κ. Ελληνιάδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Γέμελο. Είναι μια ομάδα ανθρώπων που προέρχονται από τον Αθλητισμό. Θα συνεργαστούν καλά προκειμένου να βελτιώσουμε περαιτέρω τα θέματα του πολιτισμού και του αθλητισμού της πόλης".

 
Η νέα Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, αμέσως μετά την εκλογή της, δήλωσε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και όλους τους συναδέλφους που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με τίμησαν με την ψήφο τους. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Σταύρο Ελληνιάδη, γιατί κατάφερε να επιτύχει πολλά στους 18 μήνες θητείας του στην προεδρία του Ο.Π.Α.Ν. Θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνω στον μεγαλύτερο Οργανισμό του Δήμου Πειραιά. Αθλητισμός, Πολιτισμός και Νεολαία είναι τρείς πολύ σημαντικοί πυλώνες της κοινωνίας μας στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Π.Α.Ν. και την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε Αθλητισμό και Πολιτισμό για όλους τους πολίτες του Πειραιά"