Κόβουμε το καρπούζι στη μέση και με ένα κουτάλι της σούπας βγάζουμε την ψίχα. Με ένα μαχαιράκι τετραγωνίζουμε λίγο τα κομμάτια, έτσι για το ντιζαϊνάτο του πράγματος, κόβουμε την (ημίσκληρη) φέτα σε τετράγωνα κομμάτια (ή το μανούρι, αν είστε του πιο γλυκού, ή τη σφέλλα, αν είστε salt maniac) και τα σερβίρουμε μέσα στην ίδια τη φλούδα του καρπουζιού.

Γαρνίρουμε με φυλλαράκια βασιλικού. Τώρα, αν θέλετε να το τραβήξετε στα άκρα, περνάτε από τη σήτα όση ψίχα καρπουζιού έχει περισσέψει, την ανακατεύετε με μισό χυμό γκρέιπφρουτ και ραντίζετε το καρπούζι με τη σος. 

 

 

ΥΛΙΚΑ

Καρπούζι

Τυρί Φέτα