Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μελάς, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, προχώρησε σε διάψευση δημοσιεύματος που τον έφερε ως υποψήφιο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο Πειραιά. Επισημαίνει μάλιστα, στην ανάρτησή του, ότι ο Γιάννης Μώραλης είναι ένας καλός και άκρως επιτυχημένος Δήμαρχος Πειραιά, ο οποίος έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην πόλη.

Αναφέρει, επιπλέον, ότι πρόσφατα εγκρίθηκε η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση για τον Δήμο Πειραιά, όπου και αναμένεται να πραγματοποιηθούν σημαντικά έργα τα οποία θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα και τη λειτουργία της πόλης τα επόμενα 5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μελά:

Θα ήθελα να ενημερώσω το φίλο μου και εκδότη του www.piraeuspress.gr ότι δεν έχω καμία πρόθεση να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 

Ο Γιάννης Μώραλης είναι ένας καλός και άκρως επιτυχημένος, κατά τη γνώμη μου, δήμαρχος και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην πόλη. 
Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα για το Δήμο Πειραιά, μετά από ενέργειες του Δημάρχου και εντατική δουλειά 3 ετών, εγκρίθηκε το πόσο των 90.000.000€ για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση προκειμένου να πραγματοποιηθούν σημαντικά έργα που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα και τη λειτουργία της πόλης τα επόμενα 5 χρόνια.

Τέλος, όπως διάβασα στο ρεπορτάζ του piraeuspress ο φίλος μου Sarados υπάρχει πιθανότητα να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά. 

Αν και προσωπικά μπορεί να διαφωνώ, του εύχομαι καλή επιτυχία και αυτή τη φορά να έχει καλύτερη τύχη από την υποψηφιότητα του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.