Πόλος έλξης είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο ο Πειραιάς με τις εκδηλώσεις των «Ημερών Θάλασσας 2018», της μεγάλης γιορτής με επίκεντρο τη θάλασσα, που διοργανώνει για τέταρτη συνεχομένη φορά ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία, με τους φορείς της πόλης.

Σε αυτή τη μοναδική γιορτή εξωστρέφειας, που όμοια της δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι καταστηματάρχες  της Τρούμπας, μιας περιοχής γνωστής σε όλους για το παρελθόν της, αλλά και για το παρών της, καθώς πλέον γνωρίζει αρκετά μεγάλη επισκεψημότητα και έχει γίνει ένα από τα καλύτερα νυχτερινά στέκια του λεκανοπεδίου.

 Στην Τρούμπα σήμερα το βράδυ θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις της μοναδικής αυτής γιορτής, με ένα μεγάλο street party, αλλά και με μια μεγάλη συναυλία από τους REC και τους Otherview.

 Ο Δήμαρχος της πόλης του Πειραιά Γιάννης Μώραλης τόνισε πως «οι ημέρες θάλασσας είναι μία πρωτοποριακή διοργάνωση θεσμός για την πόλη του Πειραιά, που ενώνει όλους τους συμμετέχοντες σε έναν κοινό σκοπό: την ανάδειξη των δυνατοτήτων που προσφέρει η θάλασσα στον Πειραιά σε ιστορικό, πολιτιστικό, αθλητικό, εκπαιδευτικό και αναπτυξιακό επίπεδο».