Ένα πρωτότυπο θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες στην παραλία Βοτσαλάκια όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας «ΚΟΠΕΡ FOOTVOLLEY 2018»,  με τη συμμετοχή του Giovanni Silva de Oliveira. Τον αγώνα διοργάνωσε  ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας  και ο Δήμος Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, βρέθηκαν στην παραλία Βοτσαλάκια και παρακολούθησαν το «ΚΟΠΕΡ FOOTVOLLEY 2018». Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Νικήτας Γκόλφης.

Στο Footvolley συμμετείχαν επίσης ο Luciano de Souza, o Silva Clayton,  ο Στέλιος Κρητικός (Survivor) κ.ά.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε πως η παρουσία του Giovanni στον αγώνα Footvolley στον Πειραιά είναι ένα ευχάριστο γεγονός. «Ο Giovanni είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο κυρίως στους φιλάθλους του Ολυμπιακού,  στους Πειραιώτες, αλλά και σε όλους τους Έλληνες. Κι αυτό γιατί συνδύαζε ποδοσφαιρικό ταλέντο και άψογο χαρακτήρα»,  σημείωσε ο κ. Μώραλης, λέγοντας ότι είναι ένας σεμνός άνθρωπος και οικογενειάρχης, που είχε  την τύχη να τον συναντήσει στη Βραζιλία όταν την είχε επισκεφθεί. Δεν είναι τυχαίο -  πρόσθεσε - ότι αγαπήθηκε πολύ από τους Ολυμπιακούς καθώς εκτίμησαν την ποιότητα του λόγου του και τη σεμνότητά του. Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι το Footvolley είναι μια πρωτότυπη εκδήλωση στα Βοτσαλάκια που προσφέρει ωραίο θέαμα. Αναφερόμενος συνολικά στις εκδηλώσεις του Δήμου, υπογράμμισε ότι κάθε γεγονός που παρακολουθεί ο κόσμος και συμμετέχουν αγαπητά πρόσωπα,  είτε είναι ποδόσφαιρο,  είτε είναι ιστιοπλοΐα ή οποιοδήποτε άλλο αθλητικό δρώμενο, δίνει ένα ξεχωριστό τόνο σε μια πόλη. «Χαιρόμαστε όταν προσφέρουμε στιγμές ανάσας, στιγμές χαμόγελου στον κόσμο», σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  κα Σταυρούλα Αντωνάκου δήλωσε ότι στον Ο.Π.Α.Ν., επιδιώκουν να διοργανώνουν πρωτότυπες αθλητικές εκδηλώσεις και να τιμούν  ανθρώπους που προσέφεραν και  προσφέρουν στον αθλητισμό, αξιοποιώντας ένα νέο γήπεδο στην παραλία Βοτσαλάκια, το οποίο παραδόθηκε πέρσι στους δημότες.  Εξέφρασε τη χαρά της για τη διοργάνωση του μεγάλου αυτού αθλητικού event με τη συμμετοχή σημαντικών αθλητών καθώς και για τη μεγάλη προσέλευση πολλών παιδιών και πάρα πολύ κόσμου στην παραλία Βοτσαλάκια.  Αναφερόμενη στον Giovanni  είπε ότι είναι πάρα πολύ προσιτός στον κόσμο και πως ο ίδιος είχε εκδηλώσει την επιθυμία  να έρθει στον Πειραιά για  να διοργανωθεί αυτό το event. «Ο Giovanni είναι μεγάλη μορφή του παγκόσμιου αθλητισμού. Οι Πειραιώτες είχαν την τύχη να  τον γνωρίσουν όταν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ολυμπιακού και χαίρονται  όλοι γιατί έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως γιατί αγαπάει πολύ την ομάδα και σε κάθε ευκαιρία το δείχνει έμπρακτα», υπογράμμισε  η κα Αντωνάκου, η οποία  ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Giovanni  που έδωσε  τη δυνατότητα σε πάρα πολύ κόσμο να τον δει και από κοντά.