Μια βραδιά βγαλμένη από την μαγευτική Καραϊβική θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες του CHE Cocina την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα στο νέο εξωτικό στέκι του Πειραιά  το οποίο βρίσκεται επί της Καραΐσκου 151 το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί μία ιδιαίτερη βραδιά με καλεσμένους όλους εκείνους που επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά του ρούμι, του ποτού των πειρατών.

Στην βραδιά θα υπάρχει και ένας ειδικός προσκεκλημένος και δεν είναι άλλος από το μοναδικό Brugal 1888 ένα ρούμι το οποίο πίνεται με δικό του ποτήρι και έναν ιδιαίτερο τρόπο.  Οι γευσιγνώστες τονίζουν πως στο ρούμι αυτό ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, την προσεγμένη απόσταξη, αλλά και για τη μοναδική διπλή παλαίωση, που το προικίζει με πληθωρικές νότες, αρωματικές και γευστικές. Τα πρώτα οκτώ χρόνια ξεκουράζεται σε χειροποίητα αμερικάνικα βαρέλια, που πριν φιλοξενούσαν Bourbon. Αυτή η παραμονή του δίνει αξιοσημείωτο βάθος και σύνθετα αρώματα. Ακολουθεί η δεύτερη περίοδος ωρίμανσης για έξι χρόνια, αυτή τη φορά σε first fill ευρωπαϊκά βαρέλια Sherry. Βγαίνοντας από εκεί, έχει κερδίσει σε ένταση, απαλότητα και γλυκύτητα. Στο τελικό στάδιο, την εμφιάλωση, ενδιαφέρον πολύ έχει το packaging με το εντυπωσιακό μεταλλικό πλέγμα να αγκαλιάζει το μπουκάλι.