Ο Πειραιάς τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει όψη. Παρουσιάζει μια πιο όμορφη και εξωτική εικόνα, καθώς στο παραλιακό μέτωπο και στις γειτονιές της πόλης έχουν τοποθετηθεί εντυπωσιακοί φοίνικες, μετά από χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, πραγματοποιεί χορηγίες προς τον Δήμο Πειραιά.

Αυτή τη φορά ο κ. Μαρινάκης επέλεξε να ομορφύνει το πρώτο λιμάνι της χώρας,  με δωρεά 185 φοινικοειδών προς τον Δήμο Πειραιά που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης. Το θέμα εγκρίθηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο, με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη να επισημαίνει πόσο σημαντικές είναι οι χορηγίες καθώς οι οικονομικές δυνατότητες του Δήμου είναι περιορισμένες. 

 

Στον ένα χρόνο θητείας της Δημοτικής Αρχής Πειραιά, ο κ. Μαρινάκης έχει προχωρήσει σε πολλές και ποικίλες δωρεές και χορηγίες, που αφορούν τόσο σε αισθητικές παρεμβάσεις, όσο και σε δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα για τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συνανθρώπων μας.

Σημειώνεται πως η δωρεά των 185 φοινικοειδών δεν αφορά μόνο στην αγορά και στην τοποθέτησή τους, αλλά και στη συντήρησή τους για ένα έτος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον παρόμοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες από τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την αισθητική αναβάθμιση της πόλης.