Την φωνάζουν Καλίσι ή Θυελλογέννητη και έχει ολόκληρες στρατιές από χιλιάδες άντρες να την υπηρετούν και να την υπακούν. 

Ο λόγος για την Daenerys Targaryen την πιο σέξι πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης που μέσα από την επική σειρά της ΗΒΟ το Game of Thrones την απολαύσαμε σε αρκετές σκηνές αισθησιασμού να μας καθηλώνει, αλλά και να μας παρασέρνει…

Η μητέρα των δράκων και διεκδικήτρια του σιδερένιου θρόνου ερωτεύτηκε τον "Βασιλιά του Βορά" John Snow και στο τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου του Game of Thrones τρέλανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης, ειδικά την επίμαχη στιγμή που πλάγιασε  στο ίδιο κρεβάτι μαζί του.

Η Emilia Clarke όπως είναι το πραγματικό της όνομα δείχνει όμως το ίδιο εντυπωσιακή και εκτός της σειράς .

Όπως και να έχει τα μαλλιά της, οτιδήποτε και να φορέσει, δεν έχει καμία σημασία... Κι αυτό γιατί εκείνη πάντα έχει το δικό της ξεχωριστό τρόπο για να γοητεύσει και να εγκλωβίσει το βλέμμα όποιου την αντικρίσει και πέσει πάνω στο αστραφτερό της χαμόγελο και τα λαμπερά της μάτια.

Θα λέγαμε πως οι υπεύθυνοι της HBO, της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του πολυδάπανου Game of Thrones, πέτυχαν διάνα όταν την επέλεξαν για τον ρόλο αυτό, καθώς η «Emmy»  είναι πλέον ένα από τα πλέον ακριβοθώρητα ονόματα στο χώρο της παγκόσμιας showbiz και όπου κι αν εμφανίζεται προκαλεί πανικό και όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες,  δικαιολογημένα…