Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη επανέφερε στο προσκήνιο η ιστοσελίδα «redsagainsthemachine.gr», στην οποία ο Γιάννης Καρράς ανέφερε ότι ο λαλίστατος και… κατά τα άλλα ΑΕΚτζής, Δημήτρης Μελισσανίδης, παρακαλούσε επί προεδρίας Σαλιαρέλη να μπει στη διοίκηση του Ολυμπιακού!  

«Ήταν επί προεδρίας Σαλιαρέλη. Και φυσικά παρακαλούσε για να μπει στη διοίκηση, όχι να πάρει μετοχές. Για τις μετοχές χρειάζονται λεφτά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή..

Ο Γιάννης Καρράς γνωρίζει, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς υπήρξαν πρώην φίλοι και πρώην συνεργάτες στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στην ναυτιλία, χαρακτήρισε επίσης τον… γατούλη της ΑΕΚ ως «λαθρεπιβάτη!» και τον παρουσιάζει ως έναν άνθρωπο που χρησιμοποιεί τους άλλους για να προβληθεί ο ίδιος!

«O συγκεκριμένος πρόεδρος, ο σημερινός-σ.σ. εννοεί το Δ.Μελισσανίδη- είναι ετερόφωτος. Έχει δύο πράγματα. Στη ζωή του γενικά υπήρξε λαθρεπιβάτης. Δεν έχει πληρώσει εισιτήριο για καμία διαδρομή. Στο τζάμπα τα πάντα. Και τώρα μπορεί να πάρει το 50% των μετοχών αν του το κάνει δώρο ο Τροχανάς. 'Η αν βρει άλλους να μαζέψουν τα λεφτά για να σφετεριστεί αυτός το 50%. Αλλιώς, δεν αγοράζει ποτέ. Το δεύτερο είναι ότι για να προβληθεί πηγαίνει και κολλάει κοντά σε ανθρώπους. Δηλαδή, Κοσκωτάς, Σπανός, Καρράς, Πατέρας, Μπάγεβιτς», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλο το θέμα στο redsagainsthemachine.gr.