Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης των πρανών και αποστραγγιστικές εργασίες στο χώρο του γηπέδου Ριμινίτικα Δήμου Αγίας Βαρβάρας», προϋπολογισμού 72.999,20 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η ασφαλής λειτουργία του γηπέδου στη θέση «Ριμινίτικα», στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις για την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης 50 μέτρων, διαφόρων διαστάσεων, για τη συγκράτηση των πρανών και τη διασφάλιση της μάντρας του δημοτικού σχολείου. Παράλληλα, εκατέρωθεν των πλευρών του γηπέδου (χώρος φιλάθλων) θα κατασκευαστεί δίκτυο ομβρίων υδάτων με σχάρες απορροής, ώστε τα όμβρια ύδατα περιφερειακά του γηπέδου να κατευθυνθούν και να συνδεθούν με την οδό Φλέμινγκ, όπου υπάρχει δίκτυο ομβρίων υδάτων.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας.