Ο πρώτος μεγάλος στόχος της φετινής σεζόν επετεύχθη! Ο Θρύλος με τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League, προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και επέστρεψε εκεί που ανήκει: στην ελίτ της Ευρώπης! Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν την πρωταθλήτρια Σερβίας, Παρτιζάν, αλλά και την πρωταθλήτρια Κροατίας, Ριέκα και πήραν πανάξια το εισιτήριο για τα… αστέρια! Ο Θρύλος απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά του και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του.

Ο Μπέσνικ Χάσι κοούτσαρε μαεστρικά τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε με μαθηματική… ακρίβεια στους ομίλους. Ο 46χρονος τεχνικός μετά την εκπλήρωση του πρώτου στόχου, βάζει πλώρη για την επίτευξη της δεύτερης υπόσχεσης που έχει δώσει στον κόσμο, αλλά και στη διοίκηση του Θρύλου: να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο «ερυθρόλευκος» προπονητής μετά την πρόκριση στους ομίλους, θέλει να δημιουργήσει μια ομαδάρα, που θα χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές χαράς και περηφάνιας στον κόσμο του συλλόγου! Ο Χάσι έχει στα χέρια του ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου και έχει όλα τα εφόδια για να δημιουργήσει μια ομαδάρα που θα σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα και θα πετύχει μεγάλες νίκες στην Ευρώπη!

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ», σύντομα αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις, που θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τον Θρύλο.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί το αναλυτικό ρεπορτάζ.