Είναι σέξυ, είναι Πειραιώτισσα και προκαλεί πάταγο τόσο με την εμφάνισή της και το καλλίγραμο κορμί της, όσο και με τις δηλώσεις της. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Ράμπια, κάτοχος του τίτλου SuperStar στα καλλιστεία Playmate το 2006 και ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το βίντεο από τη συμμετοχή της στα Playmate 2006 όπου αναδείχτηκε SuperStar. Σ' εκείνη τη βραδιά που παρουσίαζαν η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Γιώργος Σατσίδης, στο τραγούδι ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης και η Χρύσπα, ενώ υπήρχαν πολλές διαγωνιζόμενες οι οποίες στη συνέχεια μας "απασχόλησαν" ιδιαίτερα με την πορεία τους στον χώρο της μόδας, όπως οι Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Βάσω Κολλιδά, Όλγα Φαρμάκη και Βάσια Πατρικαρέα. Δείτε την Κωνσταντίνα Ράμπια στο 35:03, 1:11:07, 1:36:27 και 1:58:31.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά που φιλοξένησαν συνεντεύξεις αυτού του πλάσματος, μαθαίνουμε ενδιαφέροντα στοιχεία για τις προτιμήσεις της στο κρεβάτι.

Πέρα απ' ότι της αρέσει να φορά ψηλοτάκουνα πέδιλα την ώρα του σεξ, ότι θεωρεί τον στοματικό έρωτα απαραίτητο στάδιο στο κρεβάτι και πως δεν θα είχε πρόβλημα κάνει σεξ 24ώρες στον Πύργο του Άιφελ, στην ερώτηση που της έγινε: "Είσαι καταδικασμένη σε θάνατο και πρέπει να κάνεις σεξ για να απελευθερωθείς. Οι επιλογές είναι τρεις. Με γυναίκα, με άλογο και με ολόκληρη την αντρική ομάδα της Εθνικής Ελλάδας. Τι επιλέγεις;", εκείνη απάντησε διπλωματικά: "Έχει ωραίους η Εθνική;".

Μπορεί η Εθνική μας (ας αναφερθούμε στο ποδόσφαιρο) το 2006 να ήταν μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι όμως θα "σκότωναν" για μια τέτοια δήλωση της Κωνσταντίνας εν έτει 2015, μπας και "σηκώσει" λίγο το ηθικό των διεθνών μας, οι οποίοι έγιναν "πελάτες" μέχρι και των Νησιών Φερόε και ούτε στα μπαράζ για το Γιούρο 2016 της Γαλλίας δεν κατάφεραν να φτάσουν!

Επειδή δεν θέλουμε να σας κουράζουμε με πολλά λόγια, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τις φωτογραφίες που μας έχει χαρίσει η Κωνσταντίνα Ράμπια: